Ejaculare precoce este o disfunctie sexuala masculina ce afecteaza orice barbat, indiferent de varsta.

In topul disfunctiilor sexuale, in urma impotentei, pe locul 2 se claseaza aceasta ejaculare precoce. Indiferent de varsta sau rasa, inaltime sau greutate, orice barbat va suferi de ejaculare precoce cel putin o data pe parcursul vietii sale sexuale. Aceasta disfunctie sexuala masculina este una foarte comuna si foarte normala, reprezentand nimic mai mult decat o reactie fizica la unii stimuli psihici exagerati. Astfel, o ejaculare precoce poate sa apara din cauza anxietatii, a emotiilor ce apar inaintea primului contact sexual, a supraexcitarii ce apare inaintea oricarui act sexual, sau a grijilor legate de performanta ce urmeaza. Oricare ar fi motivul pentru aceasta ejaculare precoce, vestea buna este ca se poate trata cu usurinta, iar acest articol iti va arata cum poti face si tu acest lucru.

Tratare ejaculare precoce

Daca vrei sa scapi cu usurinta, rapid si sigur de ejaculare precoce, atunci citeste cu atentie urmatoarele randuri si alege metoda ta preferata pe care sa o incerci si pe care sa o exersezi fie singur, fie alaturi de partenera ta. Tine minte: comunicarea este totul, asa ca vorbeste deschis cu partenera ta! Acum sa incepem.

Daca vrei sa scapi de ejaculare precoce poti adopta una dintre urmatoarele tehnici. Tehnica strangerii consta in aplicarea unei presiuni la baza penisului pentru a alunga orgasmul si deci pentru a amana o posibila ejaculare precoce. Aceasta tehnica poate fi incercata fie de tine, fie de partenera ta, si poate fi chiar amuzanta si senzuala. A doua tehnica este cea start stop, care consta in stoparea penetrarii in momentul in care apar primele semne ale orgasmului. Aceasta pauza ar trebui sa dureze atat cat este necesar ca acele semne sa dispara, iar penetrarea ar trebui sa se rezume apoi, in functie de dorintele amandurora.

Scapa de ejaculare precoce de unul singur

Poti incerca sa scapi de ejaculare precoce chiar in timpul actului sexual. Te poti gandi la altceva in timpul actiunii, reusind astfel sa te relaxezi si sa uiti de grijile si anxietatea care cauzeaza aceasta ejaculare precoce.

Cea mai sigura metoda este sa faci o vizita medicala la Clinica On. Aici vei primi un diagnostic medical exact, vei cunoasta cauzele problemei tale si solutia salvatoare. Medicii nostril urologi sunt specializati in clinici medicale internationale si iti pot oferii exact tratamentul de care ai nevoie.