Impotenta sau Ejaculare Precoce

Multi barbati din aceasta lume sufera de disfunctia sexuala masculina numita impotenta, chiar daca recunosc sau nu. Aceasta problema poate avea un impact foarte negativ asupra vietii sexuale a unui cuplu, ducand chiar la destramarea acestuia in cele din urma.

De obicei femeia este “intelegatoare” si pefera sa nu-l bata la cap, intelegind cit de delicata e problema pentru barbat. Orice remarca, oricit de mica, poate avea un impact asupra “egoului barbatesc”. Iar el, barbatul cu probleme se preface ca ignora aceasta mica “imperfectiune” si isi joca rolul de “macho”. Evident, in toate cazurile atit barbatul cit si partenera ramin dezamagiti, necajiti si nesatisfacuti.
Dar ce simte ea? “Acest barbat nu mai e tandru, e lipst de romantism, e ursuz; sigur ca nu simte nici o atractie fata de mine.” E atit de frustata incit se invinovateste pe sine si cateodeata chiar si pe…el. Ii este atit de clar ca data viitoare se va simti la fel de frustata si dezamagita incit va face tot ce-i sta-n putere sa evite contactul sexual.

De aceea, ar fi foarte intelept domnilor, sa invatam cateva lucruri fundamentale despre impotenta. Asa ca, prima intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem, este legata de cauzele impotentei.

Cum ajungem sa ne confruntam cu aceasta problema foarte suparatoare numita impotenta?

Mai intai este important sa vorbim putin despre erectie. Atunci cand un barbat este excitat, sangele curge prin penis si face ca acesta sa se ridice (erectie). Iar sangele se va retrage la circulatia generala mai tarziu, dupa orgasmul ejacularii. Impotenta se refera la dificultatea obtinerii unei erectii.

Una dintre cele mai importante cauze ale impotentei sunt bolile. De exemplu, este stiut ca diabetul poate conduce la impotenta. La fel si stresul, depresia si anxietatea. Chiar daca un barbat foarte stresat nu are problema impotentei, exista totusi o posibilitate ca acesta sa experimenteze ejacularea precoce, cauzata de stres. Daca un barbat este afectat de impotenta cauzata de stres, cea mai buna metoda de o trata este sa se relaxeze.

Un barbat nu ar trebui sa se gandeasca niciodata la probleme legate de serviciu in timpul partidei de sex.

impotenta Sexul trebuie sa fie calm, placut, relaxant. Cand suntem in pat cu partenerele noastre, nu trebuie sa ne gandim la nimic, ci doar sa ne simtim bine, sa ne bucuram de intimitatea noastra. Facand sex cu jobul in minte, nu va avea niciodata rezultate satisfacatoare.

Separat de ceea ce am spus mai sus, unele obiceiuri “proaste” pot cauza de asemenea impotenta.

Fumatul si consumul excesiv de alcool pot cauza probleme de erectie, ducand in final la impotenta. Uneori, problemele pot fi doar temporare, ca in cazul alcoolicilor care trec prin perioade de impotenta temporara. Cu toate acestea, aceste obiceiuri nesanatoase pot avea efecte daunatoare pe termen lung. Stiti foarte bine ca alcoolul excesiv poate dauna ficatului iar fumatul poate cauza infarcturi. De aceea, este indicat ca barbatii sa renunte la aceste vicii, chiar daca nu sunt inca amenintati de problema impotentei.

Ce trebuie sa retinem din cele expuse mai sus, este ca cea mai buna metoda de a impiedica aparitia impotentei, este sa avem un stil de viata sanatos. Trebuie sa imvatam sa traim sanatos, sa mancam sanatos, sa invatam sa avem grija de viata noastra. Asta ne poate ajuta sa prevenim boli precum diabetul, si implicit impotenta.

“Pentru a avea succes cu partenera, spune-i ca esti impotent. Abia asteapta sa iti dovedeasca contrariul
Cary Grant.

Desi impotenta este o afectiune foarte raspandita, simpla mentionare a cuvantului impotenta provoaca teama si panica in inimile multor barbati, pentru ca este imediat asociata cu lipsa barbatiei, si cel mai important cu lipsa intelegerii.

De foarte multe ori gresim atribuind impotenta pierderii dorintei sexuale sau altor probleme de masculinitate, deoarece cauzele impotentei sunt foarte diverse asa cum am vazut, si “aratand cu degetul” cauza este un lucru necesar pentru a obtine tratamentul corect.

Deoarece impotenta este un cuvant rasunator cu o reputatie proasta, trebuie neaparat transmis un mesaj tuturor barbatilor si femeilor, care trebuie sa priceapa ca impotenta este o afectiune comuna, uneori usor de tratat si cauzata de o larga varietate de factori.
Video Impotent

Ati auzit de Clinica ON? Suntem de peste 20 de ani in Romania

Clinica ON are aproape 100 de filiale in intreaga lume si 14 filiale in Romania. Tratamentele noastre pentru impotenta si alte difunctii sexuale masculine se bazeaza pe investigatii medicale amanuntite si un diagnostic corect. Sanatatea Dvs este supravegheata de un medic specializat in aceste probleme si tot medicul va alege tratamentul potrivit pentru cazul dumenavoastra.

Ce ne deosebeste de pilulele obisnuite pentru potenta?

In primul rand nu riscati sa va distrugeti sanatatea, tratamentul fiind rezultatul unor investigatii medicale amanuntite.

Beneficiati de supraveghere medicala.

Vizam imbunatatirea starii de sanatate si nu numai o stimulare de moment, rezultatele apar si se mentin pe termen lung.

Discretie maxima.