Una din principalele griji pentru barbati (din punchttps://www.clinicaon.ro/disfunctia-erectila.htmlt de vedere sexual) este disfunctia erectila; fara sa depinda de rasa, gen, religie, regiune, etc, disfunctia sexuala a afectat milioane de barbati de pe intreg globul, si numarul acestora este intr-o continua crestere. Expertii medicali care conduc cercetarea in privinta disfunctiei erectile se straduiesc sa combata aceasta problema rusinoasa. Exista nenumarate produse si suplimente care ajuta la vindecarea disfunctiei erectile printr-un fel sau altul. Operatia este una din optiuni pentru tratarea erectiei slabe sau a altor disfunctii erectile, dar, ca orice operatie, aceasta aduce cu sine problemele sale – complicatii, efecte secundare. De aceea, din ce in ce mai multi barbati prefera calea naturista pentur tratarea disfunctiilor erectile.

Vitaminele indicate in cazul unei erectii slab

Vitamina A este foarte folositoare pentru ochi, si este de asemenea recunoscuta pentru efectul sau in combaterea erectiei slabe, si a altor probleme ale aparatului reproducator. Aceasta ajuta la regularea hormonului sexual progesteron, care este esential pentru o sanatate sexuala. Dozarea corespunzatoare a vitaminei A ajuta la combaterea disfunctiei erectile

Vitamina B este si ea o vitamina foarte importanta pentru combaterea erectiei slabe, pentru transmiterea prin nervi a energiei generate in corp.

Vitamina C sau acidul ascorbic, este foarte folositor in sinteza hormonilor care sunt responsabili pentru functionarea sexuala normala in corpul uman. Acesta creste numarul spermatozoizilor si verifica mobilitatea acestora. Se spune ca acesta creste androgenul, estrogenul si progesteronul din corpul uman, si este astfel ajuta la tratarea erectiei slabe.

Vitamina E este un antioxidant puternic, si ajuta la reducerea stresului si a nervozitatii, doua din cauzele disfunctiei erectile. Este adesea numita si vitamina sexuala, vitamina E are un puternic efect anti imbatranire. De asemenea, aceasta este folositoare in combaterea erectiilor slabe. Consumul regulat al acestei vitamine ajuta la protejarea membranelor celulare impotriva vatamarii. Este de asemenea folosit in sinteza hormonilor numiti prostaglandini. Ca si vitaminele, mineralele sunt de asemenea folosite pentru o buna functionare a organelor sexuale masculine. Zincul este mineralul concentrat in prostata si a fost descoperit ca avand o legatura directa cu sanatatea sexuala, el avand un rol important in sinteza testosteronului si marirea numarului si mobilitatii spermatozoizilor. Deficienta de Zinc cauzeaza diverse probleme sexuale. De asemenea, magneziul si seleniul sunt alte doua importante minerale folosite in tratarea erectiei slabe. Se spune ca acestia maresc producerea hormonilor masculini.