prevenirea ejacularii precoce

Prevenirea ejacularii precoce este una dintre dorintele cele mai mari ale barbatilor pentru ca ejacualrea prematura este o afectiune foarte des intalnita. Desi exista foarte multe metode de inlaturare a acestei afectiuni si de prevenire a acesteia, in continuare va vom prezenta doar trei dintre cele mai eficiente.

Metode de prevenire a ejacularii precoce

Adoptarea unor pozitii sexuale favorabile
Aceasta metoda este una foarte simpla si presupune detinerea controlului pe toata durata actului sexual. Daca partenera este cea care controleaza adancimea si viteza cu care se desfasoara actul sexual, este foarte probabil ca acesta sa nu dureze foarte mult.

Ai grija ca mereu sa detii controlul vitezei, adancimii si pozitiei cu care se desfasoara actul sexual. Astfel in momentul in care te apropii de orgasm, de ejaculare, iti poti ruga partenera sa schimbati pozitia, fapt ce iti ofera destul timp sa te reacomodezi pentru un nou inceput al actului sexual. Sarutand-o si mangaind-o inaintea adoptarii unei noi pozitii, te poate ajuta sa castigi exact timpul de care ai nevoie pentru a-ti satisface partenera.

Folosirea unui prezervativ

Este adevarat ca prezervativele nu sunt pentru oricine si ca unele persoane nu suporta sa le foloseasca. Daca acesta este si cazul tau este posibil ca aceasta metoda de prevenire a ejacularii precoce sa nu te avantajeze. Exista un motiv intemeiat pentru care barbatii urasc prezervativele si anume acela ca acestea rapesc in mare parte placerea data de actul sexual fara prezervativ. Dar acest lucru poate fi folosit in avantajul tau.

Folosirea unui prezervativ garanteaza o durata prelungita a oricarui act sexual, chiar daca este incomoda trecerea de la preludiu la actul in sine. Acest pas merita facut daca ne gandim la inlaturarea momentana a ejacularii precoce.

Daca doresti sa folosesti aceasta metoda si sa dai o sansa prezervativelor, atunci asigura-te ca vei folosi prezervative mai groase care sa asigure o protectie si o desensibilizare sporita.

Tehnici avansate care garanteaza prevenirea ejacularii precoce

Aceste tehnici sunt metode naturale puternice de prevenire a unor afectiuni cum este ejacularea precoce. Un astfel de exemplu este Kegel.

Muschii Kegel sunt acei muschi care controleaza uretra si implicit jetul de urina. Intarirea acestui muschi ajuta la controlarea cantitatii ejaculate si la intarzierea ejacularii, inlaturand ejacularea precoce.

Pe langa aceste tehnici exista si o multime de produse create special pentru tratarea ejacularii precoce, dar aceste produse nu au randamentul scontat pentru fiecare individ si au un pret destul de ridicat.