tratament ejaculare precoce

Un tratament ejaculare precoce este o necesitate pentru orice barbat, indiferent de varsta.

In topul disfunctiilor sexuale, dupa impotenta, se claseaza aceasta ejacularea prematura. Indiferent de varsta, rasa, inaltime sau greutate, orice barbat va suferi de ejaculare precoce cel putin o data pe parcursul vietii sale sexuale. Aceasta disfunctie sexuala masculina este una foarte comuna si foarte normala, reprezentand nimic mai mult decat o reactie fizica la unii stimuli psihici exagerati. O ejaculare precoce poate sa apara, din cauza anxietatii, sau a emotiilor ce apar inaintea primului contact sexual. Mai poate aparea datorita supraexcitarii inaintea oricarui act sexual, sau a grijilor legate de performanta ce urmeaza. Oricare ar fi motivul pentru aceasta ejaculare rapida, vestea buna este ca se poate trata cu usurinta.

Tratament ejaculare precoce

Tineti minte: comunicarea este totul, asa ca vorbeste deschis cu partenera ta!

Tehnica strangerii consta in aplicarea unei presiuni la baza penisului pentru a alunga orgasmul si deci pentru a amana o posibila ejaculare prematura. Aceasta tehnica poate fi incercata fie de tine, fie de partenera ta, si poate fi chiar amuzanta si senzuala.

A doua tehnica o numim start – stop si consta in stoparea penetrarii in momentul in care apar primele semne ale orgasmului. Aceasta pauza ar trebui sa dureze atat cat este necesar ca acele semne sa dispara.

Poti rezolva singur problema

Poti incerca sa scapi de ejaculare prematura chiar in timpul actului sexual. Te poti gandi la altceva in timpul actiunii. In acest fel te relaxezi si uiti de grijile si anxietatea care cauzeaza aceasta ejaculare rapida.

Cea mai sigura metoda este sa faci o vizita medicala la Clinica On (detalii aici). Aici vei primi un diagnostic medical exact, vei cunoasta cauzele problemei tale si solutia salvatoare. Medicii nostrii urologi sunt specializati in clinici medicale internationale si iti pot oferii exact tratamentul de care ai nevoie.