Disfunctii sexuale masculine sunt de mai multe tipuri, manifestandu-se in diverse feluri, de la incapacitatea obtinerii unei erectii, si pana la obtinerea unor erectii foarte slabe. Asa cum putem deduce si din numele sau, specificul acestei disfunctii sexuale reprezinta incapacitatea penisului de a se mentine erect si ferm. Aceasta este o problema destul de des intalnita in zilele noastre, in randul barbatilor de toate varstele, insa o crestere a frecventei se observa odata cu inaintarea in varsta, preponderent la barbatii peste 40 ani. In cazul erectiei slabe barbatul nu poate atinge nivelul de excitare necesar, respectiv de erectie, pentru a penetra partenera in timpul actului sexual. Asemenea disfunctii sexuale, cat si variatiile acestora sunt foarte frustrante pentru barbatii afectati, si au un efect foarte sever asupra psihicului acestora.

Care este cauza acestei disfunctii sexuale?

Erectia slaba se incadreaza in categoria acelor disfunctii sexuale masculine cauzate de fluxul sanguin insuficient din zona pelvina, in special cea a penisului. Erectiile slabe pot fi cauzate si de stres, afectiuni fizice, sau boli. O erectie insuficienta poate avea loc in cazul in care cele doua artere care aprovizioneaza penisul cu sange nu primesc suficiente sange de la inima, prin intermediul aortei. Astfel de disfunctii sexuale sunt destul de periculoase, deoarece includ anumite afectiuni ale vaselor de sange importante, care alimenteaza zona pelviana si care se manifesta cu intarziere. Din acest motiv, astfel de disfunctii sexuale, cum este si erectia slaba, trebuie tratate la timp, inainte ca evolutia lor sa devina periculoasa pentru sanatatea generala a barbatilor afectati.

Erectia slaba – afla noul remediu al acestei disfunctii sexuale
Pentru erectia slaba exista numeroase tratamente sub forma de pilule sau solutii care promit, rand pe rand, sa vindece aceasta afectiune rapid si sigur. Aceste tratamente sunt sintetice in majoritatea lor prezinta efecte secundare nedorite, nepalcute, si care pot provoca aparitia unor complicatii cu potential letal. Astfel, in ultima vreme s-a recurs la folosirea unor remedii naturale pentru tratarea unor astfel de disfunctii sexuale. Un astfel de remediu natural popular pentru tratarea erectiei slabe il constituie utilizarea corecta a ierburilor naturale. Produse precum cele de care puteti beneficia intr-un tratament la Clinica ON, au fost folosite cu succes, actiunea constand in penetrarea pielii penisului si hranirea muschiului penian pentru a-l face mai puternic, si implicit pentru a-l face sa reziste mai mult in actul sexual. Astfel, aceste disfunctii sexuale au fost inlaturate intr-un mod cat mai simplu, fara prezenta unor efecte secundare, sau a unor complicatii nedorite.