erectie slaba

Atunci cand avem relatii sexuale este nevoie de mai multe lucruri pentru a reusi. Barbatii care sufera de impotenta stiu cat de dezastruoasa este o disfunctie erectila si ce probleme poate genera in viata sexuala si in armonia din cuplu. Cu toate acestea, ceea ce poate fi aproape la fel de frustrant este erectia slaba, erectia aceasta nu este suficient de ferma sau completa pentru a putea fi folosita, pentru a putea sa ne bucuram de ea. Acest fenomen este foarte comun si se manifesta atunci cand penisul este incarcat cu sange, dar nu in masura in care se creeaza o erectie ferma pentru un act sexual normal.

O erectie slaba este cauzata de fluxul de sange insuficient la penis, mai precis in tesuturile-burete. In cazul in care penisul nu ajunge la un nivel suficient de ridicat pentru fluxul de sange, nu se poate extinde pe deplin. De asemenea, in cazul in care tesuturile burete nu pot retine sangele, penisul nu poate ajunge la dimensiunea si duritatea completa. Exista o varietate de factori care pot cauza arterelor si venelor care se contracta si se reduce fluxul sanguin. In special, fumatul si o dieta bogata in grasimi contribuie la reducerea fluxului de sange. Scurgerea venoasa care apare dupa o accidentare a penisului poate dauna fluxului de sange, chiar daca debitul de sange este suficient, penisul nu poate retine sangele iar acest lucru poate provoca o erectie slaba.
O erectie slaba este ingrata, deoarece in timp ce acesta este considerata o erectie, nu este destul de puternica pentru a oferi stimularea adecvata pentru un partenera, ceea ce aduce daune respectului de sine si increderii in propriile forte. O erectie slaba poate provoca, de asemenea anxietate, care poate duce la ejaculare precoce, sa nu mai vorbim ca erectia slaba poate fi responsabila fizic de ejacularea precoce. Un om care sufera de erectie slaba isi va contracta adesea muschii PC pentru a ajuta la intarirea erectiei. Procedand astfel, se va adauga presiune si stres asupra prostatei. Aceasta sarcina adaugata pe prostata va imita contractiile orgasmice si va lubrifia uretra, semnificand ejacularea inevitabila

Cum sa tratam o erectie slaba inainte de a deveni o problema majora?

Exista multe modalitati de a combate o erectie slaba, de exemplu alimentatia bogata in vitamina E va imbunatati fluxul sanguin la nivelul penisului si favorizeaza erectiile puternice. Vitamina E poate imbunatati, de asemenea, controlul penisului, dimensiunea si circumferinta. Alte modalitati de a combate erectia slaba sunt tehnicile de consolidare si controlul ejacularii. Aceste tehnici permit evitarea ejacularii, si in acelasi timp creste raspunsul sexual (detalii aici).
Practicarea acestor tehnici in mod constant va aduce mai multa placere sexuala, placere care merge dincolo de actul sexual. La urma urmei, placerea sexuala vine mai mult din intimitate si tehnica. Acest lucru va ajuta oamenii sa depaseasca problemele cu erecta slaba
Exista si alte motive pentru care un barbat ar putea suferi de erectie slaba: orice medicamente pentru depresia, administrarea de droguri, cum ar fi fumatul de marijuana. Acestea duc direct la erectii slabe.

Cum este posibil sa obtinem erectii ferme?

Aceasta este o dorinta comuna in randul tuturor barbatilor, in special la barbatii care au ajuns la o anumita varsta. Puterea ta de erectie ar putea sa nu fie intotdeauna ceea ce ne dorim noi sa fie, dar nu trebuie sa ne facem griji, putem lua masuri pentru a ne asigura ca obtinetinem erectii mai ferme aproape de fiecare data. Fiziologic, obtinerea unei erectii este un proces destul de simplu: este o chestiune de incarcare cu sange a “buzunarelor” goale din penis, care sunt concepute pentru a tine sange suplimentar. Cu cat avem mai mult sange care este fortat in penis, cu atat erectia va fi mai puternica.
Uneori corpul tau nu va retine suficient sange in penis si veti experimenta o erectie slaba. Uneori erectiile slabe nu reprezinta o problema majora, dar este posibil ca acestea sa fie atat de slabe incat vorbim practic de o semi-erectie flasca care nu este suficient de puternica pentru un contact sexual. Ai nevoie de un anumit grad de duritate pentru penetrare, sa nu mai vorbim de faptul ca este destul de jenant.
Exista o conceptie gresita ca erectia slaba este o parte inevitabila din viata sexuala, mai ales dupa o anumita varsta. Acest lucru nu este adevarat, deoarece exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a preveni impotenta si pentru a va putea bucura in continuare de viata dumenavoastra sexuala.